Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

[VOL!] Verzet je zinnen en doe mee aan online Ajax Life Pubquiz!

Als jij niet naar onze pubquiz kunt komen, dan brengen we de pubquiz toch gewoon naar jou toe?! Zo doen we dat. Op die manier kunnen we mooi testen of de Ajaxkennis een beetje op peil blijft in deze voetballoze periode. Kortom, omcirkel maandag 25 mei voor de eerste online Ajax Life Pubquiz!

12 mei 2020 - 14:55
onlinepubquizcar
Proosten moet virtueel, maar verder wordt het net zo leuk als anders! © Pro Shots

De terrassen blijven opgeborgen, de kroegen zijn dicht... en dus ging er al een streep door een van onze pubquizzen. Maar wij zijn wel weer toe aan een verzetje. En jullie ook, gokken we! Daarom komen we de 25ste met een online Ajax Life Pubquiz!

Het is de 25ste precies 25 jaar geleden dat Ajax met onder meer een rondvaart werd gehuldigd in hartje Amsterdam na de winst van de cup met de grote oren. Het puntertje van Patrick Kluivert maakte het verschil tegen AC Milan, zoals je waarschijnlijk zo voor je ziet! Hou dit beeld vast, want de vragen gaan over Europacup-succes en andere CL-avonturen!

We kunnen helaas geen drankjes aanbieden, maar aan diverse ronden vol leuke vragen en diverse prijzen voor de winnaars wordt inmiddels gewerkt! Nu nog deelnemers... Deelname is gratis! We hebben 80 plekken gereserveerd voor verschillende teams, die uit minimaal twee personen en maximaal een kwartet bestaan.

Je kunt je per lidnummer uiteraard slechts één keer aanmelden en het aantal tickets dat je kiest, dient gelijk te staan aan het aantal personen waaruit je team bestaat. Na het afronden van de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Check eventueel ook je spambox!

Jij en je teamgenoten worden 25 mei om 19.30 uur online verwacht via het programma Zoom – wat je kunt kennen van online vergaderen of beeldbellen – en de eerste vraag vuren we af om 20.00 uur. De deelnemende teams worden in de tussentijd opgedeeld in 'kamers', zodat er niet afgeluisterd kan worden.

  • INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK, WANT WE ZITTEN VOL!!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >