Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Slaap lekker! © Ciska Houtepen
Video

Tien prijswinnaars gesigneerde thuis- en uitshirts bekend!

'Laat zien hoe erg jij Ajax mist en verdien shirt vol handtekeningen!' Dat was onze prijsvraag en jullie gaven antwoord. Onze mailbox stroomde over met foto's, video's, tekeningen, gedichten en noem maar op! Aan ons de schone taak tien winnaars uit te kiezen. Een lastig karwei, maar het is gelukt!

12 mei 2020 - 12:47

Het Ajax van 2019/2020 ging helaas niet de boeken in als kampioen... Gelukkig vervagen onze herinneringen niet en maakten we ook dit seizoen weer veel moois mee. Om in de vorm van een gesigneerd shirt tóch een prijs te pakken, daagden we jou uit te laten zien hoe erg je Ajax mist nu we voor lange tijd niet naar de Johan Cruijff Arena mogen!

Die uitdaging werd goed aangenomen door onze leden! Oh jazeker, de jacht op de tien gesigneerde shirts (vijf om vijf thuis en uit) werd direct geopend en al snel kwam de rook van onze mailbox af.

We delen de komende periode de nodige leuke foto's en video's van winnaars op onze socials, maar hieronder en hierboven zie je al een aantal inzendingen. Het blijkt eens te meer hoe jullie ervan balen dat, hoe begrijpelijk ook, we niet naar Ajax kunnen.

Zo zien we shirtwinnaar Peter Wolbers hierboven uitbeelden wat hij allemaal precies mist tijdens een matchday. Het zijn vast dingen die jullie goed herkennen. Ciska Houtepen (16) zien we hieronder liggen. Het Ajaxgemis is zo groot, dat ze maar onder een hele verzameling shirts en sjaaltjes is gaan liggen.

De overige prijswinnaars op een rij: Lars Janssen, Rick Smeets, Rui Fortes, Niels van Sleeuwen, Familie Raat/Van Langeveld, Thijs Lieman, Lilou Bos en Iwan Boersma. Alle prijswinnaars zijn geïnformeerd en krijgen hun shirt met handtekeningen snel thuisgestuurd.   Slaap lekker! © Ciska Houtepen[/caption]

 

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >