Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De mini-Johan Cruijff Arena kan van jou worden!

Het is je vast niet ontgaan dat de Amerikaan David Resnik de afgelopen maanden druk bezig was met de creatie van zijn mini-Johan Cruijff Arena. En we hebben tof nieuws, want jij kan deze geweldige maquette nu in huis halen. Hoe je daar kans op maakt, lees je hieronder!

15 mei 2020 - 14:03
mini-arena-12002
Heb jij een plek in huis waar deze toffe maquette prachtig tot zijn recht komt? © David Resnik

De architect in wording besloot contact te zoeken met de Johan Cruyff Foundation voor een heuse win- en doneeractie. Precies die actie staat nu online. Geïnteresseerden krijgen de kans de maquette te winnen en alle opbrengsten komen ten goede aan de Cruyff Foundation.

Hoe je kans maakt op het pronkstuk van Resnik? Je kunt een donatie van 10 euro doen op de speciale actiepagina en daar beschrijven waarom de maquette van de mini-Arena juist bij jou thuis het allerbeste tot zijn recht komt. Over dertig dagen wordt uit alle donateurs een winnaar gekozen.

Resnik zorgt vervolgens dat de mini-Arena vanuit Amerika naar Nederland wordt verstuurd, zodat de winnaar de mini-Arena in ontvangst kan nemen.

Als gezegd: alle donaties komen ten goede aan de Cruyff Foundation. Deze steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen, overal ter wereld, en focust zich hierbij op kwetsbare kinderen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >