Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax ontvangt veel meer donaties dan het durfde dromen

Misschien heb je vanmorgen wel een advertentie van Ajax gespot. De club bedankt zijn supporters, sponsors en zakelijke relaties voor hun steun. De donaties stromen binnen bij Ajax en de club is niet alleen zeer dankbaar, maar ook positief verrast.

13 mei 2020 - 10:48
cijfersdonerencar
Door zulke plaatjes missen we Ajax alleen maar nog meer! © Pro Shots

Het zijn voor vrijwel iedereen zware tijden, maar de liefde voor de club zit diep. Een Ajacied die de compensatie voor zijn seizoenkaart, losse kaartjes of zakelijke stoelen kan missen, doneert maar al te graag een bedrag aan de club zodat we straks weer volop kunnen genieten van ons aller Ajax.

“We hadden wel verwacht dat de oproep van de Ajax Supporters Delegatie (ASD) zou helpen. Toch zijn we verrast dat zó veel supporters afzien van de mogelijkheid tot compenseren. Onder de seizoenkaarthouders zien we tot nu toe dat nagenoeg iedereen afziet van een tegemoetkoming,” reageert Menno Geelen tegenover Ajax Life.

“Bij supporters die losse kaartjes hebben gekocht, zien we een hoger percentage dat tegemoetkoming wil. Zoals we in onze e-mail al stellen, is iedereen volledig vrij in zijn keuze. Maar het mag duidelijk zijn dat het ons enorm helpt dat zo veel Ajacieden de keuze maken af te zien van een tegemoetkoming,” vervolgt de commercieel directeur.

Op de eerste dag na het versturen van de e-mail over de vier niet gespeelde thuisduels reageerden er al bijna 15.000 seizoenkaarthouders. Dit komt neer op ruim een derde van alle Ajacieden met een vaste plek in de Johan Cruijff Arena. De komende dagen lopen deze aantallen uiteraard verder en verder op.

Het is ook mogelijk als seizoenkaarthouder te kiezen voor zowel het doneren van je seizoenkaart als het krijgen van compensatie voor gekochte losse kaartjes. Er is bij de keuze 'tegemoetkoming' een optie toegevoegd om een bedrag in te vullen waarmee je de club wilt steunen.

Het kan ook zijn dat je vanwege ingestelde e-mailvoorkeuren geen bericht hebt ontvangen. Het kan handig zijn om je voorkeuren voor contact per e-mail met Ajax te wijzigen, maar voor nu kun je ook terecht op coronavoucher.ajax.nl, waarna je slechts nog moet inloggen om je keuze door te geven.

https://twitter.com/ajaxlife/status/1260461437148975104

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >