Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt met extra optie: SCC doneren en losse kaartjes compenseren

Ajax is overdonderd door de positieve respons van supporters om een donatie te doen aan de club. Houders van een seizoenkaart leggen met alle liefde een paar tientjes in voor de club. Heb jij als SCC-houder ook losse kaartjes gekocht en wil je daarvoor wel geld terug? Dit wordt spoedig mogelijk!

12 mei 2020 - 13:00
donerenencompenserenar
Een combi van doneren en compenseren is straks ook mogelijk! © De Brouwer

Een Ajacied doet niets liever dan zijn club steunen en als dat op dit moment eventjes niet gaat via aanmoedigingen vanaf de tribune dan maar in de vorm van een donatie. Er wordt vanuit de e-mail in de inbox volop geklikt op de donatieknop en daarmee wordt de club echt onwijs geholpen.

Er waren echter ook Ajacieden die op een probleem stuitten: wel je seizoenkaart willen doneren en ook geld terugkrijgen voor gekochte losse kaartjes bleek niet mogelijk... De stapel vragen hierover werd groter en groter. Daarom zijn de techneuten van de club direct aan het werk gezet.

Het is voor Ajax behoorlijk complex om allerlei systemen op te tuigen die dit alles automatisch kunnen laten verlopen, maar met wat extra inspanning is er vanmiddag een oplossing. Je kunt er straks voor kiezen om te splitten zodat je alsnog je seizoenkaart kunt doneren en ook geld terug krijgt voor gekochte losse kaartjes.

Baal je nu dat je snel op één van de twee knoppen hebt gedrukt en wil je alsnog doneren? Neem dan na 15.00 uur contact op met Ajax Fancare en dan wordt dit geregeld. Ajax Fancare is bereikbaar via www.ajax.nl/contact. Kies voor deze optie en niet voor bellen, want dat scheelt gewoon veel wachttijd.

Het kan best druk worden en omdat het regelen van maatwerk wat tijd in beslag neemt, kun je gewoon je gegevens achterlaten en wordt het vervolgens in onderling overleg geregeld!

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1260169957977063424

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >