Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Toen juichen dankzij Promes nog heel gewoon was...

Het is al anderhalve maand geleden dat we voor het laatst hebben kunnen juichen. Die termijn zal flink oplopen, want zelfs als Ajax wordt uitgeroepen tot kampioen, valt dit in het niets bij het stoppen van de eredivisie. Het enige wat we nu kunnen doen, is nog eens achterom kijken...

22 april 2020 - 10:01

De winstpartij op sc Heerenveen (1-3) kan wel eens een bepaalde eeuwigheidswaarde hebben, zeker als er uiteindelijk zelfs een startbewijs voor de Champions League tegenover staat. Meedoen aan het kampioenenbal is sportief interessant, maar financieel net zozeer.

En hoe je er ook tegenaan kijkt, er moet ook bij Ajax geld in het laatje. Al is het maar omdat ook in Amsterdam de salarissen betaald moeten worden. Het is best gek om met dit alles in gedachte nog een keertje terug te gaan naar het Abe Lenstra Stadion, naar het uitvak om precies te zijn, dankzij @Ventos.

Het verschil was al gemaakt dankzij twee treffers van Dusan Tadic, die zich eerder eventjes goed boos had gemaakt. En toen knalde Quincy Promes de bal ook nog binnen. Geen twijfel, boem, uithalen maar. En juichen! Eindelijk kon het uitvak na moeilijke weken weer volop juichen!

We hoopten toen bij het wegrijden uit Heerenveen dat de moeilijkste tijden achter de rug waren. In sportief opzicht dan en we hadden altijd nog het doelsaldo om ons aan vast te houden. De zwaarste tijden bleken helaas echter pas net in het verschiet te liggen.

We moesten en moeten Ajax lange tijd missen. Voorlopig wordt er niet meer gejuicht...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >