Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

F-side steunt Amsterdams personeel met vliegtuigjes boven de stad

In navolging van de spandoeken-actie op diverse plekken in Amsterdam heeft ook de F-side het hardwerkende personeel in onze stad een hart onder de riem gestoken. De fanatieke aanhang van Ajax liet zaterdagmiddag vliegtuigjes boven Amsterdam rondvliegen, met teksten voor de heldhaftige werknemers die de boel in deze moeilijke tijd draaiende houden.

04 april 2020 - 11:51
Ajax-Spakenburg-knvb_62
De F-side wil al het Amsterdamse personeel bedanken. © De Brouwer

Een kleine drie weken geleden zagen we al een fijne actie van Ultras Amsterdam voorbij komen. De supportersgroep hing op verschillende plekken in Amsterdam spandoeken op met teksten gericht aan het zeer gewaardeerde zorgpersoneel in Nederland. “Dappere strijders van het volk, houd jullie hoofd omhoog,” was onder andere te lezen op een doek.

In navolging van de spandoeken-actie heeft ook de F-side van zich laten horen. De fanatieke aanhang liet zaterdag rond het middaguur vliegtuigjes boven Amsterdam rondvliegen. Aan de toestellen hingen teksten voor het heldhaftige personeel dat de hoofdstad in deze moeilijke tijd draaiende houdt.

“De F-side wil alle mensen bedanken. Het medisch-, verzorgend- en GVB-personeel. De Amsterdamse brandweer, de boeren, de chauffeurs en het winkelpersoneel. Kortom, iedereen die zich inzet om in deze moeilijke tijden de mooie stad Amsterdam draaiende te houden,” aldus de fanatieke aanhang.

De F-side schrijft dat het onmogelijk is om alle helden persoonlijk te bedanken en het daarom zijn waardering uit middels rondvliegende vliegtuigjes boven Amsterdam. “Samen met elkaar kunnen we door deze crisis heenkomen. Nogmaals bedankt en stay safe,” sluit de F-side af.

https://www.instagram.com/p/B-jdwYcpidg/

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >