Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: halve finale FC Utrecht - Ajax op open kanaal van FOX!

De halve finale in de KNVB-beker tussen FC Utrecht en Ajax is woensdagavond voor iedereen te volgen via het open kanaal van FOX. Je hoeft dus werkelijk niks te missen van de spannende confrontatie in de Galgenwaard.

04 maart 2020 - 08:36
martinez-1200-utrecht
Eerder dit seizoen ging Utrecht met 4-0 over de knie. © Pro Shots

Het duel wordt uiteraard uitgezonden op betaalzender Fox Sports 1, maar besloten is om de confrontatie ook op het open kanaal van FOX te knallen, zodat niemand ook maar een seconde hoeft te missen van wat er allemaal gebeurt in de Domstad.

Dus mocht je geen abonnement op Fox Sports hebben, stem je kijkbuis dan dus af op FOX. Als je bij Ziggo zit, dan moet je kanaal 11 opzoeken en als je bij KPN zit, dan toets je kanaal 16 in op je afstandsbediening. Heb je een andere tv-aanbieder, check dan even dit lijstje om te zien op welk kanaal FOX bij jou is te vinden.

Heb je zin in bespiegelingen vooraf met analytici in de studio? Dan is het zaak om de knop van je televisie om 20.00 uur op standje ‘aan’ te draaien. De wedstrijd begint drie kwartier later, om precies 20.45 uur. Er is ook een nabeschouwing. Deze begint om 22.35 uur.

Als je een abonnement hebt op Fox Sports ken je vast ook wel de route om de wedstrijd via internet te bekijken. Dat kan zomaar handig zijn als je om wat voor reden niet voor een tv kunt plaatsnemen. 

Weet je wat ook nog een goed idee is? De kanalen van Ajax Life volgen! Grote kans dat je wordt getrakteerd op dingen die elders niet zo snel in beeld komen, maar waar wij onder het mom ‘van supporters, voor supporters’ wel goed oog voor hebben, aangezien we ook in het stadion aanwezig zijn.

We zijn actief op TwitterFacebook en Instagram en nodigen jullie van harte uit ons te volgen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >