Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij de grote ommekeer in gang?

Het uitduel met sc Heerenveen kan het seizoen voor Ajax maken of breken. Er ligt al het nodige in duigen, maar van de scherven kan nog iets moois gelijmd worden. Dan moet het potje met lijm wel snel worden gevonden. Secondelijm zelfs, bij voorkeur. Welk elftal stuur jij zaterdag het veld in?

06 maart 2020 - 17:09
hagself1920heeajacar
Hopelijk zien we Ziyech weer eens voorbij tegenstanders snellen! © Pro Shots

De beschikbare groep spelers is hetzelfde als voor de verloren bekerwedstrijd tegen FC Utrecht (2-0), dus we hopen dat dingen deels hetzelfde maar toch vooral anders gaan. Het is fijn dat de grote meneren opnieuw van de partij zijn, nu zal er ook beter spel moeten volgen.

Het is twee voor twaalf en als Ajax ergens aan toe is, dan is het wel een overwinning. Het kan, het moet, het zal. Ten koste van alles. Het maakt niet uit hoe, als... Als er maar wordt gewonnen. Want als er nu niet wordt gewonnen, dan heb je kans dat de dingen echt heel naar gaan worden.

Daar zitten wij niet op te wachten. En jullie ook niet. We hebben wel iets dat leuk blijft om over te filosoferen en dat is de opstelling! Durf jij het aan om de ploeg eindelijk eens te laten aantreden in dezelfde opstelling? Het is alweer 31 potjes geleden dat dit gebeurde...

Hoe pak jij het aan tegen Heerenveen? Jij kunt jouw ideale opstelling samenstellen in onze app, dus open die gelijk of zet ‘m eindelijk op je telefoon. Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de komende wedstrijd.

Daarna kun je los! Bepaal jouw optimale tactiek en sleep je spelers naar hun gewenste positie. Zodra jouw ideale opstelling een feit is, kun je deze via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/ibrariemovic/status/1235953831395147777

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >