Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij Ajax op scherp voor halve finale in Utrecht?

We horen verontrustende dingen van Dusan Tadic. De aanvoerder stelt dat spelers zich niet aan gemaakte tactische afspraken houden en feitelijk dus lekker hun eigen plan trekken. Met alle gevolgen van dien. Hoe keer jij het tij?

03 maart 2020 - 15:31
ten-hags-elf-utrecht-1200
De Ajacieden kunnen wel een zetje de goede richting op gebruiken... © Ajax Images

Want dingen moeten écht anders wil Ajax het zicht op nog een prijs niet kwijtraken. De ploeg gaat woensdag op bezoek bij FC Utrecht voor de halve finale in het KNVB-bekertoernooi en het kan niet anders of de Domstedelingen ruiken bloed.

De titelhouder heeft meer kwaliteit dan Utrecht, daar hoeven we niet moeilijk over te doen, maar zoals Ajax nu opereert kan het overal uitglijden. Zeker in Stadion Galgenwaard.

Spelers moeten dus opstaan. Kun je dat van Carel Eiting, Perr Schuurs en Sergiño Dest verwachten in moeilijke tijden? Ook, maar we kijken toch vooral naar Tadic, Hakim Ziyech, Daley Blind, Nico Tagliafico en Donny van de Beek. En naar jou. Ook zeker naar jou, want jij kunt in onze app jouw ideale opstelling formeren voor de zware klus in Utrecht.

Geef jij spelers de kans om zich te revancheren voor de laatste weken? Of ben je hard in je oordeel en rollen er koppen? Koppen laten rollen is altijd makkelijk gezegd, je moet wel nieuwe namen op het wedstrijdformulier kunnen zetten. De vraag is dan bij wie je uitkomt. Razvan Marin? Edson Álvarez? Eigen talent?

We zijn benieuwd naar de Erik ten Hag in jou. Weet jij het beter dan de Ajaxtrainer, kies dan na het openen van onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met FC Utrecht. Vervolgens kun je los!

Hoe? Simpel! Bepaal jouw optimale tactiek en sleep spelers naar hun gewenste positie. Zodra jouw ideale opstelling is geboren, deel je deze via social media met als toevoeging #tenhagself.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >