Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johan Cruijff Arena en Ajax schrappen verschillende activiteiten

Alle evenementen in de Johan Cruijff Arena zijn tot en met 31 maart afgelast. Dit betekent ook dat er voorlopig geen stadiontours worden gegeven. Ook Ajax beperkt zijn activiteiten wegens de uitbraak van het coronavirus.

13 maart 2020 - 10:01
rondleiding-12001
Voorlopig even geen stadiontours in de JC Arena. ©ByDianaFotografie

De ontwikkelingen volgen zich deze week in rap tempo op. Leek Ajax - FC Twente aanvankelijk nog door te gaan, woensdag besloot de overheid aanvullende maatregelen te nemen waardoor het duel er alsnog uitvloog. Het gaat om alle evenementen met meer dan honderd personen.

De Johan Cruijff Arena stelt veiligheid en gezondheid boven alles te stellen en dus besloot de directie om stadiontours af te gelasten tot en met 31 maart. Ook stelt de JC Arena dat personeel zo veel mogelijk thuis werkt en dus niet naar kantoor komt. Naast Ajax - Twente gaat er logischerwijs ook een streep door de oefeninterland Nederland - Spanje.

Ook bij Ajax worden activiteiten beperkt, zo legt algemeen directeur Edwin van der Sar uit. En dan gaat het niet alleen om sportieve activiteiten, maar ook die voor personeel op de burelen van de club.

‘'We gaan onze activiteiten beperken'', legt Van der Sar uit op de clubwebsite. ''Zowel op kantoor als op het veld. De club bestaat binnenkort 120 jaar, daar hadden we een activiteit voor. Dat wordt afgezegd. Maar we kijken ook naar zakelijke afspraken, toernooien en uitreizend personeel, bijvoorbeeld voor scouting. We bekijken hoe we dat op een nette manier oplossen voor iedereen.''

Supportersvereniging Ajax zet noodgedwongen een streep door de Ajax Kids Tour bij Only Friends in Amsterdam. Deze zou zondag 29 maart plaatsvinden. We gaan uiteraard op zoek naar een nieuwe datum en alle inschreven deelnemers worden geïnformeerd. Ook alle prijswinnaars rondom Ajax - FC Twente krijgen bericht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >