Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dankzij aanvoerder Tadic eindelijk weer eens een wallpaper!

Wij zijn er in goede tijden en ook in slechte tijden, maar om in een crisis toch wallpapers te maken? Dat ging een beetje ver. Veel te ver. Daarom heb je onze wallpaper een tijdje moeten missen. De enige wedstrijd die Ajax won, leverde uitschakeling op... Maar we zijn terug!

08 maart 2020 - 11:15
tadicwallpaperheeaja
Hopelijk kunnen we achteraf stellen dat hier het tij keerde voor Ajax. © Pro Shots

En we zijn terug met dank aan Dusan Tadic. De aanvoerder! Als het slecht gaat, heb je iemand nodig die de boel op scherp zet. Ook Tadic kende zijn mindere of zelfs slechte optredens, maar je merkte de laatste periode wel: er staat iets op uitbarsten.

De Serviër doet alles wat binnen zijn macht ligt om te kunnen winnen en we zagen in het uitduel met sc Heerenveen (1-3) dat je soms ook moet teruggrijpen op onorthodoxe methoden. Tadic gaf teamgenoot Sergiño Dest middenin het Abe Lenstra Stadion de volle laag.

Zoiets springt in het oog, maar Tadic deed meer. De maat was simpelweg vol. Vanaf de start van de tweede helft was de nummer 10 de grote meneer bij Ajax. Hij zette druk, hij stuurde medespelers weg en dit keer door ze de bal toe te spelen. Hij scoorde. Ho even, wacht? Jazeker, Tadic scoorde!

Tadic scoorde zelfs twee maal en na de 0-1 kwamen er veel frustraties boven. Na de 0-2 trouwens ook en bij de 0-3 gold hetzelfde. Het chagrijn zat hoog bij de Ajacieden en tuurlijk is een crisis na een gewonnen potje niet opgelost, maar er is minimaal een stap gezet in de goede richting.

Het leverde weer eens fijne plaatjes op. En aangezien de achtergrond van jouw telefoon inmiddels minimaal belegen is, wordt het hoog tijd voor een nieuwe. Van Tadic die het clublogo kost na het maken van het openingsdoelpunt. Op naar betere tijden, nietwaar?

Stuur ons je screenshots na het installeren van de wallpaper, dat vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >