Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

[AFGELAST] Alweer een Ajax Life Pubquiz op komst in Bar Hout!

Het is aan Ajax om het schip weer vlot te trekken, maar wij geven met onze pubquiz alvast het goede voorbeeld. Jullie moesten een tijdje geduld betrachten voor de volgende pubquiz. En gelukkig volgen ze elkaar nu weer in hoog tempo op. Bar Hout is maandag 20 april opnieuw de plaats van handeling!

09 maart 2020 - 15:34
barhoutwederomcar
Wij voelen ons thuis in Bar Hout en keren graag terug! © Pro Shots

Het is ons vorige keer goed bevallen in Bar Hout en daarom strijken we daar gewoon opnieuw neer. Lekker toch?! Je vindt Bar Hout in de buurt van het Houthavenpark en aangezien het vorige keer ook geen grote opgave was ter plekke te komen, gaat het nu vast opnieuw lukken.

Helaas kunnen we maandag de 20ste niet proosten op een goed resultaat van Ajax of zelfs het winnen van een prijs, want het is de dag na de KNVB-bekerfinale. Die bekerfinale die Ajax... Nou ja, laten we het leuk houden!

We hebben ruimte voor nog 44 extra deelnemers en aangezien onze pubquizzen behoorlijk populair zijn, moet je niet te lang wachten met inschrijven. Niets afwachten dus, maar hup... gelijk actie ondernemen!

De aftrap is om 19.30 uur en teams mogen bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier man. Deelnemers betalen 2,50 euro per persoon en in ruil hiervoor ontvang je een gratis drankje. Prijzen zijn we nog aan het regelen en zoals de vaste deelnemers weten: dat is altijd goed geregeld!

ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS HEBBEN WE DE PUBQUIZ HELAAS MOETEN AFGELASTEN. HOPELIJK KUNNEN WE DE QUIZ OP EEN LATER MOMENT INHALEN!!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >