Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech lijkt gewenste droomclub in Chelsea te hebben gevonden

Hakim Ziyech (26) was lang kieskeurig, maar lijkt komende zomer dan toch echt een grote stap te maken. De Ajacied heeft zich door Chelsea laten verleiden en Ajax houdt er naar verluidt zo’n dikke 45 miljoen euro aan over.

12 februari 2020 - 13:55
ziyech-12009
Ziyech was eerder dit jaar al weergaloos, op bezoek bij Chelsea. © Pro Shots

Dit alles lezen we woensdag in De Telegraaf, die stelt dat Chelsea met de leiding van Ajax is gekomen tot een mondeling akkoord over de transfer van de spelmaker naar de Premier League. Voor die tijd hoopt Ziyech nog prijzen te winnen in Amsterdam.

Het heeft al met al nog lang geduurd. Ziyech toonde zich immer kieskeurig en stelde vaak genoeg dat hij Ajax niet zomaar zou inruilen voor een andere club. Het moest wel echt een verbetering zijn, hij wist wat hij had bij Ajax en bovendien heeft hij het goed naar z’n zin in de hoofdstad, waar hij een contract heeft tot de zomer van 2022.

Maar nu lonkt dus een andere hoofdstad, die van Engeland. Volgende halte: Londen. Hoe het is om op Stamford Bridge te spelen, weet Ziyech wel. En dat weten ze bij Chelsea ook, want de Ajacied was weergaloos toen Ajax er op bezoek kwam in de groepsfase van de Champions League. Verder willen we het eigenlijk niet meer over die wedstrijd hebben.

Ziyech zal bij Chelsea over het algemeen verzekerd zijn van het spelen van Champions League en de aanvallende middenvelder heeft er nooit omheen gedraaid dat precies dat podium voor hem heel belangrijk is.

We vrezen al een beetje voor het Ziyech-loze tijdperk en besluiten voor nu vooral keihard te gaan genieten van de wedstrijden waarin hij nog als Ajacied in actie komt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >