Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zelfs tegen PSV is de ene driepunter de andere niet...

Huh, winnen van PSV zonder euforisch te zijn? Bestaat dat...? Nou, blijkbaar! Het winnen van deze topper voelt een beetje als weer een overwinning tijdens de klassieker. De uitslag had veel hoger moeten zijn, dat idee. De 1-0 tijdens Ajax - PSV voelde inderdaad een beetje karig.

03 februari 2020 - 00:04
fotos1920ajapsvcar
Lekker uit je dak met Quincy! Maar daarna nemen de zorgen toe. © Pro Shots

Uiteindelijk was niet alleen de uitslag van 1-0 een beetje karig, maar kakte ook het spel van Ajax in. En flink ook. Dat is jammer en zelfs enigszins zorgwekkend, al hebben die zorgen vooral met de oorzaak te maken. De ene na de andere speler haakte af vanwege fysiek ongemak.

We durven niet eens precies te checken bij hoeveel blessures de teller is gestopt, want zelfs het volmaken van de negentig minuten is geen garantie dat de eindstreep zonder zorgen werd gehaald. En nu kunnen we alleen maar hopen dat de schade meevalt, al kan die hoop wel eens ijdel blijken...

Het vervelende daar weer van is dat de blessuregolf niet alleen vandaag effect had, maar volgende week ook nog wel eens van invloed kan blijken. En met een beetje pech ook de week daarna... Het idee was juist dat Ajax langzaam weer op volle oorlogssterkte zou raken om door te stomen.

We hebben nu nog geluk dat er geen midweekse wedstrijden op het programma staan, maar voor je het weet staat het tweeluik met Getafe voor de deur. En Utrecht-uit kan best een zwaardere opgave blijken dan de gedevalueerde topper tegen PSV. Daarmee is het gebrek aan blijdschap direct verklaard.

Er zijn dus zorgen, maar eerst is er een fotoverslag. Dit alles dankzij De Brouwer en Pro Shots.

Ben je klaar met foto's kijken? Dan is het tijd om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Want nee, het was niet het beste optreden van het seizoen, maar er werd wel een serieuze wedstrijd gewonnen. En dus is het tijd om te stemmen. Dan gaan wij turven. Klik hier maar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >