Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Getafe!

We zijn de klap van de uitschakeling in de Champions League langzaam te boven gekomen. En nee, het is nog steeds niet leuk. Maar we moeten door, snuiters. We moeten door. Zowel letterlijk als figuurlijk. Ajax moet winnen van Getafe en wij verloten kaartjes voor het belangrijke thuisduel!

17 februari 2020 - 15:59
juanprijsvraagajagetcar
Dit is een heerlijke plaat van Juan, nietwaar?! © Agustin Franzoni

Je speelt in de Europa League nog wel eens van die rondjes die je als grote favoriet slechts hoeft te overleven. Hoewel Ajax als favoriet begint aan het tweeluik met Getafe wordt het absoluut geen makkie. Nee hoor, in de verste verte niet.

Het zou wel eens een vervelende tweestrijd kunnen worden met de aanstellerige Spanjaarden. Een wedstrijd voetballen tegen Getafe wordt niet voor niks vergeleken met een bezoek aan de tandarts. Dat verzinnen wij trouwens niet. Maar als kenners van La Liga het zeggen...

Leuke tegenstander of niet, Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena kunnen magisch zijn. Dat weten we nog van vorig seizoen, maar ook van de lente van 2017 toen nog jongere Ajacieden in de Europa League furore maakten. Hopelijk wordt donderdag de 27ste (aftrap 21.00 uur) ook weer zo'n magische avond.

En jij kunt erbij zijn! De wedstrijd is weliswaar al een tijdje dik uitverkocht, maar wij hebben nog tien setjes kaarten voor Ajax - Getafe te verloten. Uiteraard verloten we die kaartjes het liefst onder Ajaxsupporters die niets liever willen dan hun club vooruit schreeuwen. Dat zit wel goed, toch?!

Mariano Juan is de enige speler die uitkwam voor zowel Ajax als Getafe. Hoeveel eredivisieduels speelde de Argentijn in het Ajaxshirt?

Je hebt tot zondagavond laat om een antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="481" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >