Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We hebben Tadic gemist op de wallpaper!

We geven het maar gelijk toe: RKC-thuis was geen grootse wedstrijd. Eigenlijk ook geen kleine wedstrijd. Het werd zo'n potje waarvan je eenmaal buiten alweer bent vergeten dat het 3-0 is geworden. En toch maken we 'gewoon' een wallpaper, want Dusan Tadic kan erop!

16 februari 2020 - 19:18
wallpaper1920ajarkccar
Scroll snel omlaag om onze wallpaper van deze plaat te downloaden! © Pro Shots

We moeten ook iets toegeven over Tadic, want het is niet alsof de Serviër er de laatste tijd lekker inzit. Het is soms een beetje alsof de aanvoerder de dingen een tikje te ingewikkeld wil doen en daardoor lukt iets bijna – en dus niet – in plaats van helemaal.

Je zou Tadic wensen om vaker 'gewoon' droogjes de trekker over te halen, precies zoals gebeurde vanaf de strafschopstip. Tadic legde aan, haalde uit... en zag de bal in de kruising ploffen. Echt, beter kun je een strafschop niet benutten!

Meer van dit graag, Dusan! Dan hoeven we jouw cijfers er ook niet meer bij te pakken om aan te geven hoe groot jouw waarde is. Want, vergeet niet: Tadic is en blijft de 'MVP' van de eredivisie. Als je doelpunten en assists bij elkaar optelt, staat Tadic bovenaan.

Omdat we Tadic de eer en glorie gunnen die hierbij hoort, maken van hem de hoofdpersoon op onze wallpaper. Pak schaal wordt de komende maanden wederom het hogere doel. Laat ons juichen, Dusan. Het zit er echt wel, nu moet het er weer uit!

Als jij blij bent met deze wallpaper van Tadic, installeer 'm dan snel als nieuwe achtergrond op je telefoon. En we hopen met jullie mee dat er snel weer een verse klaarstaat, op basis van een belangrijker potje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >