Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel hoe Ajax het er vanaf brengt op bezoek bij Getafe!

Hoe meer verstand van zaken je hebt, des te groter de kans dat je kunt voorspellen wat er gebeurt. En anders kan de historie nog iets zijn om op terug te vallen. Rondom Getafe versus Ajax in de zestiende finales van de Europa League zijn veel parameters echter onduidelijk. Durf jij een voorspelling aan?

20 februari 2020 - 09:32
poules1920getajacar
Ze hebben er bij Getafe echt onwijs veel zin in! © Pro Shots

Als jij voor de aftrap van Getafe-uit al denkt te weten hoe het afloopt in Spanje, vul dat dan ook maar in. Je maakt namelijk kans op mooie prijzen als je meedoet aan onze SV Ajax-poule en met Europese wedstrijden vallen evenzeer punten te verdienen. En het is weer tijd voor de glazen bol.

Onze glazen bol is nog flink beslagen, want we hebben werkelijk waar geen idee. Ja, Ajax staat als favoriet aan de aftrap. Maar bij zo'n beetje alles wat we horen over Getafe denken we: hmm, dat ligt de Ajacieden niet zo. Van stevig afgejaagd worden tot de vele overtredingen van de Spanjaarden...

Heb jij vertrouwen in het clevere plan dat Erik ten Hag maakt, weet jij zeker of Daley Blind en Hakim Ziyech fit genoeg zijn om het een hele wedstrijd vol te houden of denk je dat alle Europese ambities compleet in duigen vallen? Dan wordt het tijd om mee te doen! Mee te doen waaraan?

Aan de SV Ajax-poule dus! Als jij een goede kijk op de zaken blijkt te hebben, kun je een serieuze hoeveelheid punten bijschrijven. Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt!

Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, dus juiste voorspellingen brengen je dichter bij de pot met goud. Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden met je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >