Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - RKC uitverkocht!

Als lid van Ajax Jonge Schare weet je dat je op vrijdagen vaak goed moet opletten, want dan komt altijd onze Laatste Kaarten Actie online. Het is dan zaak in actie te komen en snel ook! Waarom? Nou, je kunt voor sléchts 15 euro naar Ajax - RKC Waalwijk!

07 februari 2020 - 11:00
laatste-kaarten-actie-1200
Samen naar Ajax, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! © De Brouwer

UPDATE: Deze Laatste Kaarten Actie is uitverkocht. We wensen onze leden die een kaartje hebben bemachtigd heel veel plezier bij de wedstrijd.

Mocht je twijfelen of je gebruik maakt van deze actie, dan kan het zijn dat je misgrijpt. Deze kaartjes zijn namelijk behoorlijk populair en er zijn kapers op de kust. Veel van je leeftijdsgenoten willen Ajax zondagmiddag 16 februari graag supporteren als RKC Waalwijk op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 14.30 uur.

Wij willen graag dat jij als lid van Ajax Jonge Schare een plekje op de tribune bemachtigt om je cluppie aan te moedigen. Ajax draait een beetje stroef deze dagen, dus alle support is welkom. Wie weet heb jij mazzel en zijn mannen als Daley Blind en Hakim Ziyech tegen RKC weer van de partij. 

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

Als Jonge Schare-lid heb je niet altijd geld voor dure kaartjes. Precies om die reden bieden wij je de kans kaarten voor RKC-thuis voor de helft van het normale bedrag te kopen. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De stoeltjes die we aanbieden vind je in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat kaartjes voor Ajax deze dagen ontzettend populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!  

Weet jij al met wie je gaat?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen, evenementen en Laatste Kaarten Acties voor leden van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life thuisgestuurd. Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >