Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Uitverkocht Café Ajax Life was weer ouderwets gezellig!

Het mooiste café van Nederland opende maandagavond z’n deuren en ruim tweehonderd Ajacieden en leden van SV Ajax stapten binnen. We hebben het over ons evenement Café Ajax Life, dat in de Johan Cruijff Arena de editie van 2020 beleefde. Of het gezellig was? Oh jazeker!

04 februari 2020 - 16:34

De route naar het café was weer prima, want zeg nou zelf: hoe vaak gebeurt het dat je op je dooie akkertje door de JC Arena kunt wandelen?

Onze cafébezoekers kwamen via de kleedkamers en het veld in de zaal terecht waar Café Ajax Life plaatsvond. Dus onderweg op de stoel van Hakim Ziyech zitten? Geen probleem! Even de spelerstunnel door richting het veld? Gewoon doen! Onze leden voelden - net als Erik ten Hag - hoe het is om in het coachvak langs de zijlijn te staan. Beetje wijzen en zo. Doen wij niet moeilijk over!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, werd er ook nog een spel gespeeld onder leiding van Jack Spijkerman, waarbij tal van lastige Ajaxvragen voorbijkwamen. Het voordeel daarvan is wel dat je de vragen kunt inleiden met toffe Ajaxfragmenten op de grote schermen. 

Onder aanvoering van teamcaptains Viggo Waas en Peter Heerschop werd een spannende quiz gespeeld, waar ook spelers als Carel Eiting, Zakaria Labybad, Ryan Gravenberch en Kjell Scherpen hun steentje aan bijdroegen. Voor de grootste kenners op de tribunes was ook een rol weggelegd, want zij moesten de ploegen helpen aan de juiste antwoorden.

Spijkerman praatte de avond aan elkaar, maar het waren toch echt de vier spelers die na het bepalen van de winnende tribune druk waren met het uitdelen van handtekeningen en het maken van selfies. Elders werd met een biertje in de hand nagepraat en we zagen dat het goed was.

De foto's zijn van Pro Shots.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan en ontvang ook tien keer per jaar magazine Ajax Life op je deurmat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >