Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Scoor jij in de rust van Ajax - RKC Waalwijk?

Elk Ajaciedje droomt er wel eens van: schitteren in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Het zijn prachtige dromen, alleen het is altijd zo balen als de wekker gaat en je wakker wordt... Maar wij bieden jou de kans om je droom uit te laten komen. Lees maar snel door!

04 februari 2020 - 11:25
fun-games-12006
Als Fun Gamer krijg je ook een mooie foto van jezelf thuisgestuurd! © De Brouwer

Bij Ajax - RKC Waalwijk op zondag 16 februari (aftrap 14.30 uur) organiseren we weer Fun Games in de rust. Twee teams van Ajax Kids Clubleden strijden dan tegen elkaar. Welk team scoort het vaakst op het heilige gras van de Johan Cruijff Arena?

Scoren in het Ajaxstadion is dan niet langer een droom, maar het gebeurt echt. De bedoeling is dat je vanaf de middenlijn op goal afrent om de keeper te verslaan. Terwijl je richting doel dribbelt merk je dat de weg best lang is en al die mensen die kijken of je gaat scoren... Spannendddd!

Scoren is gaaf, maar behalve doelpuntenmakers zoeken we natuurlijk ook twee leden die het gaaf vinden om keeper te zijn. Net als Onana dus! We hebben tien plekken voor jongens en meisjes die dat graag willen proberen. 

Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen. Als het je niks uitmaakt, dan maak je uiteraard iets meer kans.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met donderdag 6 februari meedoen aan deze prijsvraag. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. En de foto's van jezelf in actie sturen we na!

Prijsvraag: Waar staat de afkorting RKC voor?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je snel aan! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer. 

[gravityform id="456" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >