Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schuurs mee naar Getafe, Mazraoui blijft achter in Amsterdam

Ajax reist met 22 spelers af naar Getafe. Perr Schuurs is weer wedstrijdfit en stapt in het vliegtuig, maar Noussair Mazraoui blijft achter in Amsterdam met een blessure. Youngsters Jurriën Timber en Danilo Pereira gaan wel mee naar Spanje.

19 februari 2020 - 12:28
schuurs-12005
Schuurs is weer fit genoeg om een rol te vervullen achterin. © Pro Shots

Ajax moet donderdag tegen Getafe CF een goede basis zien te leggen voor het bereiken van de achtste finales van de Europa League. Die hopelijk goede uitgangspositie moeten de Ajacieden verdienen in het Coliseum Alfonso Pérez, iets ten zuiden van Madrid. Een knap lastige opgave, maar hé, Europees voetbal hoort spannend te zijn.
 
De spelers trainden woensdagmorgen nog op sportpark De Toekomst om vervolgens af te reizen naar Schiphol voor de vlucht naar Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Aan boord ontbraken Joël Veltman, Quincy Promes en David Neres wegens blessures. Mazraoui is aan dit rijtje toegevoegd. Hij raakte maandagavond geblesseerd tijdens het duel van Jong Ajax met NAC Breda.
 
Schuurs is daarentegen weer fris en fruitig bevonden en klaar om een rol te vervullen als dat nodig is. Andre Onana is geschorst tegen Getafe, maar stapt wel met de selectie in het vliegtuig. Daarin zijn ook stoelen gereserveerd voor Timber, Danilo en Jurgen Ekkelenkamp.
 
Erik ten Hag geeft rond de klok van 19.00 uur zijn gebruikelijke persconferentie in het onderkomen van Getafe, waarna een korte training volgt in het stadion. Deze is openbaar en dus te volgen voor de in Madrid aanwezig zijnde supporters, mocht het allemaal zo uitkomen.
 
De wedstrijd tegen Getafe wordt donderdag afgetrapt om 18.55 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >