Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Saaie wedstrijd brengt Ajax weelde in de eredivisie!

Het bouwen van een fundering is niet altijd even spannend. En als je de boel daarna mooi maakt, zie je van een fundering niets meer terug. Misschien moeten we RKC-thuis maar beschouwen als het storten van beton. Als een basis waarop na een overwinning (3-0) iets moois neergezet kan worden.

16 februari 2020 - 22:57
opener1920ajarkccar
Van de Beek behoorde tegen RKC tot de betere Ajacieden. © De Brouwer

De Ajacieden lijken onderweg naar iets moois, maar geloof voorlopig alsjeblieft niets van berichten dat de eredivisie is beslist... Dat is namelijk niet zo! Zolang de kans bestaat dat de titelstrijd binnen een weekje weer spannend wordt, is er nog nul komma nul zeker.

Desondanks staat Ajax er bijzonder goed voor! Zeg nu zelf: je tekent toch direct bij het kruisje als je de kans krijgt om half februari minimaal zes punten meer te hebben dan de concurrentie? Reken hier het betere doelsaldo als extraatje nog bij en tel uit je winst!

Ho, nee. Wacht, stop! We tellen nog helemaal niets uit. Want er is nog niets zeker. Er zijn nog heel wat driepunters nodig voordat dingen wel zeker zijn. En daar komt de Europa League bij, evenals het KNVB-bekertoernooi. Het seizoen is nog lang en pas in het voorjaar worden de prijzen verdeeld.

Laten we onze zegeningen tellen en blij zijn met de terugkeer van Daley Blind en Hakim Ziyech, al zie je dat ze nog een beetje zoekende zijn. Het gaat niet direct vanzelf. Maar dat komt wel, hopen we. Zoals er hopelijk nog veel meer in het verschiet ligt. Gebouwd dus op de fundering van RKC-thuis.

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, bepaal dan jouw Ajacied van de Wedstrijd! We weten dat het niet de meest verheffende wedstrijd was, maar als je kijkt naar het grotere plaatje kunnen we ons echt niet heel veel meer wensen. Stemmen kan via deze link.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >