Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Prijswinnende knutselaars scoren en juichen bij Ajax - PSV!

Ajax won zondag met 1-0 van PSV en veel Ajax Kids Clubleden beleefden dat op een wel héél bijzondere manier. Zij wonnen onze 'Lucky knutselprijsvraag' en scoorden een plekje als mascotte of Fun Gamer. Dat leverde heerlijke foto's op hoor!

03 februari 2020 - 08:16
ajax-psv-12001
Deze Ajax Kids Clubleden zorgen voor een hoop doelpunten! © De Brouwer

Wat deden er veel Ajaciedjes mee aan onze knutselprijsvraag, waarmee je een plekje als mascotte bij Ajax - PSV kon verdienen. Met je grote voetbalheld mee het veld mogen oplopen, dat is voor veel kinderen een droom! We kregen zo ontzettend veel geknutselde Lucky's binnen, dat we besloten meer prijzen weg te geven. Voor de Fun Games bijvoorbeeld!

Bij de Fun Games vermaken Ajaciedjes het publiek in de rust met shootouts. Twee teams, twee keepers en twee doelen. Welk team maakt de meeste doelpunten tijdens de rust? Nou, onze Ajaciedjes weten wat scoren is! De ene na de andere bal verdween in het doel, al hielden de twee keepertjes ook een hoop ballen tegen.

En Ajax? Ajax won. Door een doelpunt van Quincy Promes. Al onze prijswinnaartjes zagen het doelpunt op de tribune, want elke winnaar had ook twee kaartjes voor de wedstrijd gekregen. Zo werd het juichen op én naast het veld.

Het was een topdag en veel Ajaciedjes hebben vandaag mooie verhalen te vertellen op school. De foto's hieronder, gemaakt door De Brouwer, vertellen het hele verhaal.

Ben je klaar met foto's kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de wedstrijd tegen PSV.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >