Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nog een keertje dansen met Promes op de wallpaper!

Winnen van PSV zorgt normaal gesproken voor veel vrolijkheid. Maar je merkt aan alles dat deze topper niet valt te categoriseren als 'normaal'. Nee, daarvoor waren er te veel dingen aan de hand. Daar merk je echter niets van op de wallpaper. Daarop vieren we gewoon de 1-0!

03 februari 2020 - 13:59
wallpaperpromespsvcar
Hier is de boel nog onbewerkt. Scroll door voor de wallpaper! © Pro Shots

De Ajacieden waren met 1-0 te sterk voor PSV en hebben nu eindelijk een positieve thuisbalans als we kijken naar toppers die in de Johan Cruijff Arena zijn gespeeld, maar we maken ons ook een beetje zorgen. Over het spel, over de blessures....

Als we kijken naar de doelpuntenmaker komt er een heleboel samen. Promes was juist bezig om na zijn kuitblessure weer zijn draai te vinden en kwam er steeds lekkerder in. Het is geen toeval dat we na 35 minuten konden juichen. Alleen was het juichen tien minuten later wel klaar...

Een doelpunt rijker, maar ook een buitenspeler armer. Het lijkt erop dat Ajax het opnieuw diverse weken zonder Promes moet stellen en daar worden we gewoon niet vrolijk van. En als Promes nu de enige speler was die moest worden gemist, tsja.

Toch kiezen we voor vrolijkheid op de wallpaper, want er werd wel maar mooi gewonnen van PSV. En dat is ook iets waard. Het dansen van Promes was ook leuk om te zien. Een doelpunt maakt blij en vrolijkheid moet je uiten, dat heeft Quincy prima begrepen.

Ondanks alle zorgen hopen we daarom dat je het leuk vindt om deze wallpaper te installeren op je telefoon! Zo ja, deel je dan een screenshot met ons? Vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >