Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Mascottes Ajax Kids Club scoren halve finale en diploma in Arnhem!

Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans om met één van je helden het veld op te mogen lopen. En dat is spannend, zo merkten onze prijswinnaartjes woensdagavond in het koude Arnhem! We schoten natuurlijk een aantal plaatjes.

13 februari 2020 - 09:22
mascottes-1200-beek
Het werd laat voor onze mascottes, maar wat een topavond! © Ajax Kids Club

In de kleedkamer van het Gelredome, het stadion van Vitesse, was het nog best lekker warm. Het was de plek waar onze mascottes hun Ajaxkleding aantrokken, waarna ze de spelerstunnel in gingen. Pfoe, daar was het een stuk frisser! Maar hé, Ajax Kids Clubmascottes zijn stoere mascottes, dus die piepen niet bij een beetje kou!

Nee, want dromen stonden op het punt om uit te komen. Want ga maar na, je loopt niet elke dag het veld op met Dusan Tadic, Donny van de Beek of Sergiño Dest. Een latertje werd het wel, want de kwartfinale tussen Vitesse en Ajax begon pas om 20.45 uur, waardoor onze mascottes wel superlaat op bed lagen. Nou ja, dat mag best een keer. En sowieso scoorden ze mooie verhalen voor op school.

Ajax scoorde trouwens ook, wel drie keer. Daarmee was het sterker dan Vitesse. Het werd 0-3 en dus staat Ajax in de halve finales van het KNVB-bekertoernooi. Supertof! Gelukkig kregen onze prijswinnaartjes allemaal een mascotte-diploma mee naar huis, als aandenken aan een heerlijke avond!

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >