Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky zoekt mascottes voor Ajax - FC Twente!

De Ajacieden voetballen zondagavond 15 maart in de Johan Cruijff Arena tegen FC Twente. De aftrap is laat, pas om 20.00 uur, maar de wedstrijd wordt sowieso niet gespeeld zonder mascottes. Dus doe mee aan deze nieuwe prijsvraag en wie weet zien we jou straks terug op de grasmat van de Arena!

24 februari 2020 - 14:00
mascottes-12008
Ook Lucky gaat altijd met een supportertje het veld op. Mooi hè? © De Brouwer

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk onwijs spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek. Durf jij dat wel? Tuurlijk durf je dat, want Ajax Kids Clubmascottes zijn stoere mascottes.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten trouwens ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn en mag je tot laat opblijven? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. 

Je kunt tot en met zondag 1 maart meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis! 

Prijsvraag: Welke speler maakte een hattrick in de uitwedstrijd tegen FC Twente (2-5)?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer.

[gravityform id="485" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >