Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Juichen als een drietrapsraket tijdens Ajax - PSV!

Er was een tijd waarin het Ajax voor eigen publiek maar niet lukte om te winnen van PSV. We moesten lang wachten tot het eindelijk een keertje lukte, maar kreeg de club het voor de derde keer op rij voor elkaar. Het begint al bijna te wennen, al merkte je dat niet aan het juichen na de 1-0!

03 februari 2020 - 15:57

Grote kans dat het doelpunt van Quincy Promes over een jaartje of tien niet voorbij komt in een compilatie van mooiste treffers ooit geproduceerd tijdens de topper, maar lekker boeiend... Het was een belangrijke goal en eentje waar Ajax ontzettend naar snakte. Dat is wat telt!

Het leuke is dat alles en iedereen allang klaar was om zijn handen in de lucht te steken. Dit had alles te maken met de slechte verwerking van de bal door PSV-keeper Lars Unnerstall. Van flink wat supporters had Donny van de Beek ook gelijk van veraf mogen schieten.

Check de handjes linksonder in beeld maar. Gelukkig besloot Van de Beek een dribbel in te zetten, maar ook toen konden we nog niet uit ons dak. Daarna bood Nick Viergever de helpende hand door de bal naar Promes te glijden. Die wist daar wel raad mee. En toen? Toen konden we wel juichen!

Dit alles is mooi op video vastgelegd door @NoordB en dat is wel zo leuk, want dan kunnen we nog een keertje terugkijken wat er op de tribunes gebeurde terwijl het winnende doelpunt in de maak was. Dat wisten we toen nog niet, maar nu wel. Fijn!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >