Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop halve finale FC Utrecht-uit

De kop van dit artikel komt je wellicht bekend voor. Voor de tweede keer in korte tijd gaat de kaartverkoop voor een uitduel met FC Utrecht van start. De eerste is nog niet eens gespeeld en inhalen moet nog gebeuren, maar de kalender is nu eenmaal vol. Er is een halve finale op komst!

21 februari 2020 - 19:58
utrajabeker1920verkoopcar
Hopelijk verloopt dit bekerpotje net zo fijn als de editie van 2012! © Pro Shots

Utrecht-uit is wat de Ajacieden 'slechts' scheidt van een tweede KNVB-bekerfinale binnen twee seizoenen. We hebben al expres aanhalingstekens geplaatst, want ondanks wat goede resultaten tijdens de laatste ontmoetingen heeft Ajax het vaak maar al te lastig in Nieuw Galgenwaard.

De halve eindstrijd is ingedeeld voor woensdag 4 maart en vanaf 20.45 uur spatten de vonken er ongetwijfeld vanaf, want dan is de aftrap. Er zijn voor het uitvak 'gewoon' weer 1200 kaarten beschikbaar, net als in de competitie. De prijs valt dit keer tegen voor een bekerpotje: 30,38 euro.

Kaartjes voor bekerwedstrijden zijn nog wel eens goedkoper, maar de verplichte buscombi drijft de prijs alsnog op. Maar goed, als je een uitkaart met voorrang hebt, ben je zaterdag aan de beurt om een kaartje te kopen. Vanwege de verkoop voor sc Heerenveen-uit kan dit vanaf 12.00 uur waarna je twee dagen alleenrecht hebt.

Heb je geen voorrang? Meng je dan maandag de 24ste om 10.00 uur in de grote loterij. Dit vormt ook het moment waarop het mogelijk wordt om je op te geven voor vervoer per handige SV Ajax-bus. Aangezien we op de heenweg verplicht langs de Johan Cruijff Arena moeten, dien je rekening te houden met een relatief vroege vertrektijd vanuit bijvoorbeeld Den Bosch of Leiden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >