Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Groen licht voor handige SV Ajax-bussen naar Heracles-uit!

Als er geen lastige uitwedstrijd op het programma staat, dan moeten we wel een kaartje kopen voor een moeilijk potje buitenshuis. Het kan dit weekeinde niet op. Ajax neemt het op tegen FC Utrecht en kaartjes voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo gaan in de loterij, evenals busstoelen!

08 februari 2020 - 02:04
heracles1920busjescar
Heracles-uit was vorig seizoen nogal een zware zit... © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen Heracles staat opnieuw geprogrammeerd rond de hervatting van de Europese campagne. Kennen we dat niet nog ergens van...? Oh, jazeker! Ajax leverde vorig seizoen een regelrechte wanprestatie in het Polman Stadion, dat tegenwoordig Erve Asito is genaamd.

De Ajacieden gingen met 1-0 onderuit, maar daarna volgde een wederopstanding tegen Real Madrid en niet veel later ook in de eredivisie. Alles kwam goed, Ajax won de dubbel en we teren nog steeds op die successen. Hopelijk wordt het vliegwiel snel gevonden, want we kunnen ons weinig veroorloven.

Er kunnen helaas ook maar weinig Ajaxsupporters mee naar Heracles-uit. Slechts 500 om precies te zijn. Gelukkig worden we wel altijd netjes ontvangen met gratis eten en drinken. Maar dan moet je dus wel eerst een kaartje scoren. Deze zaterdag is de grote loterij en een kaartje zou de jackpot zijn.

Als je een kaartje hebt gescoord, is het ook een goed idee om nog eventjes na te denken over jouw vervoer naar Almelo. Er is officieel sprake van een autocombi en je kunt er dus voor kiezen om zelf te sturen, maar misschien stap je wel veel liever in de bus. Nou, ook dat kan!

Die inschrijving opent zaterdag net zo goed om 10.00 uur. Er staan SV Ajax-bussen klaar op de Amsterdamse Middenweg (13), in Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (24), Leiden (15) en bij Amsterdam Sloterdijk (10). De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoeltjes weer.

Omdat je behoorlijk vrij kunt reizen, dien je bij te betalen voor een busritje. Een retourtje Almelo kost een tientje voor leden van SV Ajax, niet-leden moeten 15 euro inleggen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >