Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Fun Games: Scoor in JC Arena tijdens rust van Ajax - FC Twente!

Goed nieuws, want we hebben weer Fun Games! Dit keer bij Ajax - FC Twente op zondag 15 maart (aftrap 20.00 uur). Waarom dat goed nieuws is? Nou, onze leden van de Ajax Kids Club kunnen een plekje verdienen op het veld en doelpunten maken in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Dat lijkt ons een droom die uitkomt, toch?

25 februari 2020 - 10:39
fun-games-12008
De Fun Games leveren vaak supertoffe plaatjes op! © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek, zoals je hierboven kunt zien. Doelpunten maken en juichen in een volle Arena… Wie wil dat nou niet? Voor Ajax - FC Twente zoeken we weer stoere deelnemers die het publiek graag komen vermaken. En om de spelers van Ajax te laten zien hoe scoren ook alweer moet.

Scoren is gaaf, maar we zoeken natuurlijk ook twee leden die het stoer vinden om keeper te zijn! De zevenjarige Boaz liet al eens zien waartoe dát kan leiden!

Verder zoeken we doelpuntenmakers! We hebben tien plekken voor jongens en meisjes die dat graag willen proberen. Op het heilige gras van het Ajaxstadion!

Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen. Als het je niks uitmaakt, dan maak je uiteraard iets meer kans.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 1 maart meedoen aan deze prijsvraag. De winnaars krijgen een dag later een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Dusan Tadic vorig seizoen in de eredivisie?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! 

[gravityform id="487" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >