Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

F-side roept op om Johan Cruijff Arena te laten kolken!

Ajax heeft amper tijd om bij te komen van de rampweek die het achter de rug heeft. Die rampweek wordt direct opgevolgd door de week van de waarheid. Om het perspectief van troebel naar helder te veranderen doet de F-side een oproep: het stadion moet kolken!

25 februari 2020 - 19:30
fside1920kolkencar
De F-side is van plan om het elftal een vocaal duwtje in de rug te geven! © De Brouwer

Ajax moet donderdag een achterstand van 0-2 zien goed te maken tegen Getafe, waarna zondag AZ op bezoek komt voor de topper in de eredivisie. Het zou erg vervelend zijn als de rampweek wordt gevolgd door definitieve uitschakeling in de Europa League en verdere verdamping van de marge.

Een herhaling van de rampperiode in de eerste week van december moet worden voorkomen, al is het maar omdat Ajax anders zomaar de gevolgen met zich mee moet dragen tot het einde van het seizoen. Dit besef is op de tribunes in ieder geval alvast ingedaald.

Het grote voordeel is dat de Ajacieden de komende wedstrijden van de waarheid spelen in eigen huis en dat moet een voordeeltje kunnen opleveren. De F-side is er klaar voor en hopelijk blijkt de selectie dat ook. We hopen van harte dat de stand van zaken zondag alweer een stuk positiever is.

In de hoop dit te realiseren kondigt de F-side alvast aan als één blok achter het elftal te gaan staan. Niet alleen zondag, maar ook donderdag. Dit alles in de hoop dat de meubelen nog gered kunnen worden. En als alles en iedereen zich achter Ajax schaart, waarom zou dit dan geen magisch avondje kunnen opleveren?

Check hieronder de oproep van de F-side. En check 'm niet alleen, maar geef er ook gehoor aan!

Dit bericht bekijken op Instagram

*F-SIDE moet knallen, stadion moet kolken!* Dat onze club betere tijden heeft gekend, weet iedereen. Daarom moeten wij de komende wedstrijden als één blok achter ons aller Ajax staan. Te beginnen donderdag tegen Getafe. Iedereen weet dat het een moeilijke opgave wordt, maar zonder ons wordt het nog moeilijker. Onze spelers verdienen onze steun. Zodra de Spanjaarden het veld op lopen, moeten de tapas als dunne weer langs hun benen lopen. Te beginnen bij de warming-up. We roepen daarom iedereen op om vroeg het stadion binnen te gaan. Vanaf binnenkomst in het stadion tot einde wedstrijd moeten wij er alles aan doen. Keiharde support vanaf de tribunes. Heeft Getafe de bal? Dan zorgen wij dat ze hem weer inleveren! Is Ajax in de aanval? Dan zingen we net zo hard tot die bal tegen de touwen vliegt! Laat donderdag het begin zijn van een mooie reeks in de komende maand! Kop omhoog, borst vooruit! Wij zijn Ajax! @fside @amsterdamcasuals @ultras.amsterdam #ajax #fside #amsterdam #europaleague #ajax #getafe #fsideisnietmakkelijk #fside76 #fsideamsterdam

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >