Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra kaarten in de verkoop voor Ajax - Getafe!

We kunnen niet beloven dat het een magisch avondje wordt. Oh nee, zeker niet. Maar als het wel een magisch avondje wordt en je hebt de kans laten liggen om erbij te zijn, dan sla je jezelf zeker voor het hoofd. Wees daarom scherp als er om 12.00 uur extra kaartjes vrijkomen voor Ajax - Getafe!

25 februari 2020 - 09:58
extrakaartjesgetafecar
Wie weet kan de magie van de tribunes overslaan naar het veld! © Sjoerd Tullenaar

De Johan Cruijff Arena was al voorlopig uitverkocht, maar er komen toch wat extra kaarten vrij. Getafe is niet zo'n grote club – de thuiswedstrijd was niet eens helemaal uitverkocht – en de Spanjaarden nemen dan ook slechts een bescheiden uitvakje mee naar Amsterdam, waar vanaf de aftrap om 21.00 uur de beslissing valt. Er blijven donderdag dus stoeltjes leeg en dat biedt kansen.

Ajax moet een 0-2-achterstand zien goed te maken en alle steun is daarbij van harte welkom. Het betreft steun die in dit geval exclusief door leden van SV Ajax mag worden gegeven, want dit is het punt waarop de kaartverkoop wordt hervat: exclusief voor onze leden! Het betreft één kaartje per barcode.

We weten niet om exact hoeveel kaartjes het gaat, maar als je klaarzit en om klokslag 12.00 uur in actie komt, gaat het misschien wel lukken om alsnog van de partij te zijn. Ajax was vorig seizoen goed in uitduels, maar zullen we het nu 'gewoon' omdraaien en de boel in een thuiswedstrijd repareren? Dat lukte in de Europa League wel al eens vaker...

Het klinkt ons in ieder geval als muziek in de oren! Helaas niet als een hymne, maar in de Europa League draaien ze kort voor de aftrap ook een deuntje. Dat deuntje hopen we dit seizoen nog vaker te horen. Wie weet wat er mogelijk blijkt met de steun van een volle en enthousiaste JC Arena!

Als je niet zo bekend bent in de Ticketshop, raden we aan om eerst deze instructievideo te bekijken. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >