Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Doe mee aan Ajax Life Pubquiz in Genemuiden!

Wegens succes herhaald! Als iets bevalt, doen we het gewoon nog een keer. De tweede editie van onze Ajax Life Pubquiz in Genemuiden komt eraan. Daarom openen we de inschrijving, zodat er vrijdag 6 maart sprake is van een volle bak als we jullie Ajaxkennis komen testen!

10 februari 2020 - 16:28
pubquizgenemuidencar
Vorig jaar trokken we met succes oostwaarts! © Pro Shots

Als jij denkt veel over Ajax te weten of in je vriendengroep loopt op te scheppen met je kennis over de mooiste en succesvolste club van het land, dan breekt het moment van de waarheid aan. Buiten dat is een pubquiz natuurlijk ook gewoon een goed excuus om met vrienden een biertje te doen.

Kortom, zorg dat je vrijdag 6 maart van de partij bent in cafe d'Olde Soldaat. Grote kans dat jullie de weg weten te vinden naar Genemuiden, want het is zoals gezegd de tweede editie. En dit heeft natuurlijk weer alles te maken met het succes van de eerste editie. Maar dat is logisch.

Kortom, onze verwachtingen van SV Ajax-leden in het oosten van het land zijn hooggespannen. We trappen vrijdag de 6e af om 19.30 uur en je bent ook al welkom voor de vrijdagmiddagborrel. Maar dat spreekt voor zich!

Heb jij zin om samen met je vrienden te pubquizzen of om het juist tegen ze op te nemen? Schrijf je in! Dat kan via de onderstaande link. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Minimaal één iemand uit het team moet lid zijn van SV Ajax.

Deelname aan de pubquiz kost 2,50 euro per deelnemer, in ruil daarvoor krijgt iedereen weer een gratis drankje. We beloven dat het winnende team een toffe prijs in de wacht sleept. Maar wat de prijzen precies zijn, houden we nog even geheim!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >