Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 7 en Babel vanaf vrijdag op de deurmat!

Zondag wacht eerst RKC, maar daarna hervat Ajax de Europese reeks tegen het Spaanse Getafe. Uiteraard blikken we uitgebreid op dat tweeluik vooruit in de nieuwste editie van Ajax Life, vanaf vrijdag 14 februari exclusief voor onze leden. Maar er is meer. Een voorproefje.

13 februari 2020 - 16:15

Ryan Babel siert de cover van het nieuwste magazine. De aanvaller beantwoordt in de rubriek Vragenvuur leuke en lastige supportersvragen. Zo blikt de 33-jarige Amsterdammer kritisch terug op zijn loopbaan en erkent dat hij sommige dingen anders zou aanpakken met de kennis van nu.

Verder staan we dus uitgebreid stil bij de eerste officiële Europese krachtmeting met Getafe. We reisden naar de kleine stad ten zuiden van Madrid en dompelden ons een weekend onder in de trotse supporterscultuur van de Azulañas, zoals de fans van ‘Geta’ zichzelf noemen. We proefden sfeer tijdens het thuisduel met Real Bétis en spraken de onvermoeibare Allan Nyom over Ajax en collega-international Andre Onana.

We zochten en vonden ook contact met een oude bekende die zowel voor Ajax als Getafe speelde. Daarvoor belandden we in Buenos Aires. Mariano Juan bewaart bijzondere herinneringen aan zijn avonturen in Amsterdam en Spanje en vertelt er openhartig over.

In deze editie ook interviews met twee middenvelders, ieder met zo zijn eigen verhaal: Ryan Gravenberch en Razvan Marin beleven allebei een opmerkelijk seizoen. De een gaat sneller dan verwacht, de ander juist wat trager. Elders in het magazine vergelijken we de prestaties van Gravenberch op basis van statistieken overigens met die van Carel Eiting.

Verder verzamelde Menno Pot zijn persoonlijke lijst met eendagsvliegen in Ajaxtenue. Een even mooi als arbitrair lijstje natuurlijk. Wij vonden zijn selectie op z’n zachtst gezegd verrassend. Benieuwd of jullie er ook zo over denken.

We bezochten oud-Ajacied Dick Schoenaker en interviewer David Endt verwerkte een urenlang gesprek uiteindelijk in vier fraaie pagina’s met deze ‘Meersche Held’. Wist je dat Schoenaker in 1985 de eerste Ajacied was die de kampioensschaal omhooghield?

Serieuze zaken behandelen we in een achtergrondverhaal over de BeNeLiga. Wat worden we er wijzer van met die Belgen erbij? En – belangrijker – hoe kijkt het ledenpanel van SV Ajax eigenlijk tegen de verschillende competitievormen aan?

Dit en veel meer lees je in Ajax Life 7.

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >