Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax Kids Clubleden zorgen voor de meeste goals bij Ajax - RKC!

Voor veel Ajax Kids Clubleden was het zondag een dag om nooit meer te vergeten, want een deel mocht voor Ajax - RKC met de spelers het veld op en het andere deel probeerde in de rust te scoren op het heilige gras van de Johan Cruijff Arena. En gescoord werd er, dat bewijzen de plaatjes uit ons fotoverslag wel!

17 februari 2020 - 10:35
ajax-rkc-kids-1200
Deze kids kunnen maar mooi zeggen dat ze gescoord hebben in de JC Arena! © De Brouwer

Echt, we worden elke maandag weer blij als we de foto's toegestuurd krijgen van de zaterdag of zondag ervoor. Ook nu weer. Zie in het fotoverslag hieronder bijvoorbeeld een foto van Donny van de Beek met zijn mascotte. Dat meisje heeft echt een goed verhaal te vertellen op school. En wat te denken van al onze Fun Gamers?

Fun Gamers? Dat zijn de kinderen die tijdens de rust vanaf de middenlijn richting doel mogen dribbelen om een doelpunt te maken. Dat is niet altijd makkelijk, want we selecteren ook altijd goede keepertjes. Enne, de weg naar het doel is lang, want wat is dat veld van de Johan Cruijff Arena toch groot!

De spelers van Ajax zijn daar natuurlijk aan gewend en gelukkig wisten ook zij te scoren. Drie keer zelfs, waardoor RKC met 3-0 werd verslagen. De doelpunten werden gemaakt door Dusan Tadic, Lassina Traoré en invaller Klaas Jan Huntelaar.

Onze prijswinnaartjes zagen het allemaal vanaf de tribune gebeuren. De mascottes met een heus mascotte-diploma op zak en de Fun Gamers met een koppie glimmend van trots.

De foto's hieronder zijn weer gemaakt door De Brouwer.

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >