Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Ajax - Feyenoord!

Alles is anders. Werkelijk alles. We hopen op verlichting, maar het begin van 2021 zal nog verdacht veel lijken op 2020... Het is niet anders. Maar we hebben ook een klein beetje goed nieuws, want zelfs voor de klassieker zoeken we als vanouds ballenjongens- en meisjes!

29 december 2020 - 12:31
Ballenjongensklassiekercar
Ook als ballenjongen is alles momenteel een beetje anders. © De Brouwer

Eén ding is wel anders in januari. De eerste maand van het nieuwe kalenderjaar wordt voor Ajax direct de maand van de waarheid, met toppers in eigen huis tegen PSV en Feyenoord. Er worden driepunters verlangd, want het kampioenschap staat de komende weken serieus op het spel.

De prijsvraag voor Ajax - PSV is inmiddels verlopen en we nemen contact op met de winnaars, maar wie weet val jij wel in de prijzen bij de klassieker! Wie weet kun jij Ajax als één van de weinige aanwezigen alsnog een klein duwtje in de rug geven. Gaaf toch?!

Ballenjongens- en -meisjes zijn gelukkig nog 'gewoon' welkom in de Johan Cruijff Arena en dus is dit één van de tofste prijsvragen van het seizoen voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Ajax ontvangt Feyenoord zondag 17 januari (aftrap 16.45 uur) in eigen huis voor de enige echte klassieker en jij kunt dit alles van dichtbij meemaken.

En met dichtbij bedoelen we ook dichtbij. Heel dichtbij zelfs. Langs de lijn, net achter de boarding. Alle actie op het veld speelt zich vlak voor jouw ogen af. Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder.

Je hebt als ballenjongen of -meisje ook een extra taak. Je desinfecteert de uitgespeelde ballen, want dit is een extra voorwaarde vanwege corona. Daarover gesproken: er mag dus geen publiek bij het duel aanwezig zijn.

Het is dus de bedoeling dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen of op te halen. Dat is niet leuk en zelfs een tikje stom. Dat snappen we. Maar het zijn de helaas de regels waar ook wij ons aan moeten houden...

We zoeken drie winnaars en die winnaars moeten lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 4 januari. We nemen kort hierna contact op met de winnaars. Stel je voor dat je wint, dat is lekker het nieuwe jaar ingaan!

Vergeet bij het invullen van de prijsvraag niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achter op je clubcard.

Prijsvraag: welke spelers maakten tijdens de vorige Ajax - Feyenoord al binnen tien minuten een doelpunt?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Je krijgt dan het magazine Ajax Life en deze dagen ook een Ajax-mondkapje cadeau!

  • Het formulier kon tot 4-1-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >