Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win één van de 25 entreekaarten, 10 tienrittenkaarten of een superfeest in Ballorig!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met Ballorig geven we een heus pretpakket weg!

02 december 2020 - 11:06
Lucky Ballorig 1200
Lucky nam al een kijkje en klauterde er flink op los! © Ajax Kids Club

Ballorig is een heerlijk indoor speelparadijs en met 38 locaties in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Een dagje uit naar Ballorig staat garant voor een dag vol speelplezier. We vinden het dan ook gaaf dat we deze superleuke prijsvraag met jullie mogen delen. Want we mogen heel wat weggeven van Ballorig, kijk maar:

  • 25 entreekaarten
  • 10 tienrittenkaarten
  • Superfeest in Ballorig (8 kids)

Neem snel een kijkje op de website van Ballorig en ontdek of er een vestiging bij jou in de buurt is. Wat natuurlijk vooral handig is om te doen, is het juiste antwoord geven op onze prijsvraag hieronder, want je maakt daarmee kans op één van bovenstaande prijzen.

Meedoen kan tot en met vrijdag 4 december. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: Ballorig heeft twee vestigingen in Drenthe. Eentje in Assen, weet jij de andere? (tip: is te vinden op website Ballorig)

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >