Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de drie plekjes voor een Ajax Camp of Clinic!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. Altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In samenwerking met Ajax Camps & Clinics geven we drie plekjes weg!

01 december 2020 - 08:48
Camps 1200
Altijd al eens willen trainen als Promes, Schuurs en Tagliafico? © Ajax Camps & Clinics

Wil jij ontdekken hoe het is om te trainen zoals de spelers van Erik ten Hag dat doen? Dan moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn!

Leer keepen, dribbelen of schieten tijdens speciale programma’s voor alle niveaus en leeftijden van 6 tot en met 12 jaar. Wil jij zo goed voorzetten leren geven als Dusan Tadic? Je leert het tijdens de Ajax Camps & Clinics!

En omdat de Ajax Kids Club bijna 20 jaar bestaat, mogen we drie plekken weggeven:

  • Een clinic in de meivakantie op sportpark De Toekomst
  • Een clinic in de zomervakantie op sportpark De Toekomst
  • Een camp in de zomervakantie op sportpark De Toekomst

Lijkt het jou leuk om dezelfde oefeningen te doen die Quincy Promes en Perr Schuurs ook doen? Doe snel mee aan deze prijsvraag of bekijk de website van Ajax Camps & Clinics voor meer info! Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens en meiden. Als Ajax Kids Clublid krijg je sowieso 10% korting op een clinic en 5% korting op een camp.

Meedoen kan tot en met donderdag 3 december, dus zoek snel het antwoord op onderstaande prijsvraag. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: tegen welke club had David Neres voor het eerst een basisplaats in het shirt van Ajax?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >