Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een ingelijste print van de Johan Cruijff Arena!

We moeten de Johan Cruijff Arena al een tijdje missen en dat doet pijn in ons supportershart. Die pijn willen we wat verzachten met deze prijsvraag. Als we zelf niet naar ons mooie stadion kunnen, halen we Arena wel in huis. Hoe? Nou, met een ingelijste print van WIJCK!

14 december 2020 - 10:36
WIJCK800
Dit wil je winnen, hoor! © WIJCK

WIJCK maakt strakke lijntekeningen van bekende wijken, straatjes, gebouwen en steden over de hele wereld. De designers van WIJCK hebben inmiddels al zo’n honderd verschillende steden getekend, gewoon vanuit pure liefde voor de stad. De prints worden gedrukt op een vintage papiersoort, waarna ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn met of zonder lijst.

De prints van WIJCK zijn prima geschikt om aan je muur te hangen, als herinnering aan een citytrip, je oude woonplaats of… jouw favoriete stadion! WIJCK heeft namelijk ook een fantastische print van de Johan Cruijff Arena gemaakt, die je middels onze prijsvraag kunt winnen.

We mogen tien ingelijste prints van de Johan Cruijff Arena (ter waarde van 49,90 euro) weggeven. De lijntekeningen hebben een afmeting van 30 bij 40 centimeter en als je één van de gelukkige winnaars bent, mag je ook nog een omlijsting uitkiezen. Je hebt de keuze tussen een zwarte omlijsting van hout, of een gouden lijst van aluminium.

Wat je moet doen om kans te maken op zo’n toffe print? Het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder! Je kunt meedoen tot en met zondag 20 december en de winactie is speciaal voor Ajax Life-leden. Let er bij het invullen van het formulier even op dat je het achtcijferige lidnummer gebruikt.   

We nemen kort na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars, maar we hebben ook voor de niet-winnaars wat leuks in petto! Al onze leden krijgen 20 procent korting bij WIJCK. Gebruik hiervoor de code WZAWZDB. De korting geldt voor de maand december.

Prijsvraag: Met ingang van welk seizoen werd de Amsterdam Arena omgedoopt tot Johan Cruijff Arena?

Nog geen lid, maar wel kans maken op dit soort toffe prijzen? Sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden en krijg een Ajax-mondkapje (t.v.w. 6,95 euro) cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >