Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meisjes voor bekerduel Ajax - FC Utrecht!

Ajax speelt eredivisie, Ajax speelt Champions League en jazeker, Ajax speelt ook om de KNVB-beker! FC Utrecht komt woensdag 16 december om 21.00 uur op bezoek in de Johan Cruijff Arena en jij kunt daar als ballenjongen of -meisje bij zijn!

03 december 2020 - 15:38
Ballenjongens Ajautr 1200
Ajax - FC Utrecht voor de beker is een fijn potje om bij te mogen zijn! © De Brouwer

Dat erbij kunnen zijn is al speciaal, want door alle coronamaatregelen is publiek helaas nog niet welkom op de tribunes. Als lid van Ajax Jonge Schare maak jij kans om deze spannende bekerwedstrijd van wel heel dichtbij te kunnen volgen, want duels tussen Ajax en FC Utrecht zijn vaak erg leuk.

En met dichtbij bedoelen we ook dichtbij. Heel erg dichtbij zelfs. Langs de lijn, net achter de boarding. Alle actie op het veld speelt zich voor jouw ogen af. Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder.

Ben je in deze tijden alleen ballenjongen of -meisje? Nee, je hebt zelfs een extra taak. Je desinfecteert ook uitgespeelde ballen, want corona. Daarover gesproken: er mag dus geen publiek bij het duel aanwezig zijn. Het is dus zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen of op te halen.

Dat is niet leuk en zelfs een beetje stom, dat snappen we. Het zijn helaas de regels waar wij mee te maken hebben.

We zoeken in totaal drie winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 7 december. We nemen kort erna contact op met de winnaars.

Vergeet bij het invullen van de prijsvraag niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achterop je clubcard.

Prijsvraag: Welke Ajaxspeler maakte het laatste doelpunt in de laatste bekerfinale die Ajax speelde?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Je krijgt dan het magazine Ajax Life en deze dagen ook een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >