Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Speel jezelf met FIFA 21 de lockdown door!

Je hebt vast gezien dat wij namens EA Sports een zoektocht zijn gestart naar eredivisie-experts. Zoiets doen wij natuurlijk niet zomaar. Nee, dit doen wij alleen voor een kleine tegenprestatie. Die kleine tegenprestatie kan jouw grote winst worden, want we verloten codes voor FIFA 21!

18 december 2020 - 13:45
Eredvisieeacar
We zochten die eredivisie-expert natuurlijk niet zomaar! © EA Sports

Zoals je misschien wel weet, hoef je tegenwoordig niet meer per se naar de winkel te rennen om een computerspelletje te kopen. En sterker nog, je kunt nu wel naar de winkel rennen... maar dan sta je voor een niet-essentiële, dichte deur. Dat schiet dus niet op.

Gelukkig hebben wij met EA Sports afgesproken dat we twee codes voor FIFA 21 mogen verloten. Eentje voor de PlayStation en eentje voor de Xbox. Het werkt dan allemaal als volgt: jij downloadt FIFA 21 en voert als prijswinnaar de code in, waarna je het spel kunt spelen en niet meer achter je console vandaan komt totdat de lockdown voorbij is.

Deal? Wij vinden van wel! En dus hebben we hier weer een leuke prijsvraag voor jullie. Je kunt in het formulier hieronder aangeven welke console je voorkeur geniet, zodat je wel echt iets kunt met de code die we opsturen. Anders schiet het natuurlijk ook niet op.

En als je dan toch FIFA 21 speelt, kun je jezelf wellicht ook kenbaar maken als eredivisie-expert. Want die worden dus gezocht. Eredivisie-experts voorzien EA Sports van waardevolle inzichten over spelers en ploegen in de eredivisie, zodat de database netjes blijft bijgewerkt.

Wat je moet doen om kans te maken op codes voor FIFA 21? Het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder! Je kunt meedoen tot en met dinsdag 22 december. Let er bij het invullen van het formulier op dat je het achtcijferige lidnummer gebruikt. We nemen kort na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars.

Prijsvraag: op welke positie staat Tagliafico in FIFA 21 van beste vleugelverdedigers?

Nog geen lid, maar wel kans maken op dit soort toffe prijzen? Sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden en krijg een Ajax-mondkapje (t.v.w. 6,95 euro) cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >