Fotoverslag

Ajax haalt in knus Den Haag weer als vanouds drie punten op!

Vroeger was ADO-uit best een lastig wedstrijdje. Vroeger. Tegenwoordig lijkt de valkuil van een bezoekje aan Den Haag vooral dat het te gemakkelijk dreigt te worden, zoals we in de tweede helft hebben gezien. Daardoor werd het 'slechts' 2-4 en geen 0-13.

21 december 2020 - 15:43
Openeradouitcar
Als Huntelaar op doel kopt, begint Nicooooo alvast te lachen. © Pro Shots

De Ajacieden pakten de VVV-index er in Den Haag maar weer eens bij, al kon die index na rust ook weer snel opgeborgen worden. Jammer, maar helaas. Een historische uitslag neerzetten, lukt blijkbaar slechts één keertje per seizoen. En ADO was echt rijp voor de sloop, hoor.

Helaas was het na 45 minuten alsof de stop uit het bad werd getrokken en stroomde de concentratie weg door het putje, want het was in de tweede helft schrikken geblazen van Ajax. Er klopte bar weinig meer van en laten we hopen dat Ten Hag van zijn wissels tenminste wel iets wijzer is geworden.

Als de trainer inderdaad een stukje wijzer werd, kunnen we tenminste nog spreken van een nuttige tweede helft. Een helftje met 2-0 'verliezen' van dit armetierige ADO is gewoon niet goed. Of zelfs slecht. En langzaam maar zeker komt januari 2021 toch echt stapjes dichterbij, hoor.

Kortom, we zijn blij met vier doelpunten en drie punten. Het was ook best gezellig in Den Haag, want terwijl Ajax zijn tegenstander aftuigde, blonken de netjes opgetuigde kerstbomen. En thuis werden we getrakteerd op een stukje jazzmuziek naar de mensen toe. Hartstikke leuk. Gezellig!

Ben je klaar met foto's kijken? Stem dan op jouw Ajacied van de Eerste Helft! Onze verkiezing gaat dit keer over slechts 45 minuten en de tussenstand verbaast ons nogal, dus laat van je horen. Want we willen wel dat het eindresultaat klopt. Stemmen kan via deze link!