Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje op pakjesavond bij Ajax - FC Twente!

Ajax trapt op pakjesavond om 20.00 af, thuis tegen FC Twente. Wij hebben mogelijk een heel leuk Sinterklaas-cadeautje voor je, want voor dit toffe duel zoeken we nog ballenjongens en -meisjes! En eh... ballendesinfecteerders!

17 november 2020 - 16:18
Ballenjongen 12000
Ballenjongens en -meisjes zien er tamelijk stoer uit, deze dagen. © Pro Shots

Supporters moeten deze zaterdagavond 5 december vanwege corona helaas thuisblijven. Hopelijk zorgt pakjesavond toch voor een gezellige boel.

Jij kunt er misschien wél bij zijn als Ajax en FC Twente tegen elkaar spelen. Langs de lijn in de lege Johan Cruijff Arena. Als ballenjongen of -meisje. Je taak ziet er in deze coronatijden wel een tikje anders uit.

Hoe dan ook, om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je staat er natuurlijk stiekem toch een beetje als supporter, maar je moet wel scherp zijn hoor!

Als winnaar zorg jij namelijk dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, mag je natuurlijk evengoed genieten. Zouden wij ook doen! Oh ja, je taak is ook om uitgespeelde ballen te desinfecteren, want corona!

Over corona gesproken: er mag geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal drie winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 23 november. We nemen kort erna contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax won op 11 februari 2018 met 2-1 van FC Twente. Wie maakte al na drie minuten het eerste doelpunt voor Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >