Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens/-meisjes voor Ajax - Heracles!

Ajax speelt zondag 22 november thuis tegen Heracles. Uitslapen is er niet bij, want de aftrap is al om 12.15 uur. Voor dit toffe duel zoeken we nog ballenjongens en -meisjes! En eh... ballendesinfecteerders!

05 november 2020 - 11:43
Ballenjongens 1200 (1)
Zo ziet een blije winnaar eruit, jazeker! © De Brouwer

Supporters moeten helaas thuisblijven. Dat komt natuurlijk door corona, maar jij kunt er misschien toch bij zijn. Langs de lijn in de lege Johan Cruijff Arena. Als ballenjongen of -meisje. Je taak ziet er in deze coronatijden wel een tikje anders uit.

Hoe dan ook, om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je staat er natuurlijk stiekem toch een beetje als supporter, maar je moet wel scherp zijn hoor!

Als winnaar zorg jij namelijk dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, mag je natuurlijk evengoed genieten. Zouden wij ook doen! Oh ja, je taak is ook om uitgespeelde ballen te desinfecteren, want corona!

Over corona gesproken: er mag dus geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 9 november. We nemen kort erna contact op met de winnaars.

Prijsvraag: vorig seizoen won Ajax met 4-1 van Heracles. Wie maakte het vierde doelpunt voor Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >