Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: wat wil jij weten van baasje Neres?

David Neres is terug waar hij wil zijn. Eindelijk! Het harde werk en vooral het geduld zijn beloond, want wat een vervelend blessureleed viel hem ten deel. Tijd voor jullie om de 23-jarige aanvaller het hemd van het lijf te vragen!

30 november 2020 - 11:34
Neres Vragenvuur 1200
Wat wil jij weten van Neres? Je mag alles vragen! © Pro Shots

Ja, in de kop hebben we het over ‘baasje’ Neres. Want we vinden de Braziliaan een vrolijk baasje. Een beetje gek ook, in de goede zin van het woord. Het is superfijn de aanvaller weer zo vrolijk te zien, want hoe graag we hem ook zien rappen, vooral op het veld is de lach terug.

Daarom willen we Neres onderwerpen aan ons vragenvuur, want we hebben de Ajacied precies hiervoor weten te strikken. Maar waarover gaat het gesprek in het magazine Ajax Life? Dat bepalen jullie!

Jullie bedenken namelijk de vragen die wij aan Neres stellen, dus kom maar door. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. En stel vragen die anders niet zo snel gesteld worden, want het moet wel een beetje een leuk interview worden. Neres kiest zelf de allerleukste vraag uit en de steller ontvangt een Ajaxshirt.

Mail je vraag tussen nu en woensdag 9 december naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen! Wij maken een voorselectie en doen vervolgens het vraaggesprek met Neres.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je snel aan bij SV Ajax! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >