Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden beloon jij na winnen race tegen klok?

De kranten stonden vol met termen als M*A*S*H, maar wie een beetje verder keek, kon al weten dat er weinig reden was voor paniek. Erik ten Hag bevestigde dit daags voor Ajax - FC Midtjylland door te delen dat wellicht alle twijfelgevallen de aftrap halen. Tijd om Ten Hags elf op te starten!

24 november 2020 - 18:55
Hagelfdenencar
Net als vorige keer komt het op het laatste moment goed. © Pro Shots

Ajax kan goede zaken doen tegen Midtjylland. Ho, nee... Opnieuw: Ajax moet met een fitte selectie goede zaken doen door te winnen van de Denen, anders kunnen de hoge ambities in de prullenbak. En dat is niet de bedoeling. Het is wel de bedoeling om eindelijk weer eens een CL-thuiswedstrijd te winnen.

De laatste keer dat Ajax in de Champions League thuis aan de goede kant van de score bleef, was het potje tegen Lille OSC. Toen werd het ook gelijk 3-0. Dat hoeft nu echt niet per se, zolang de drie punten maar gepakt worden. Die zijn prioriteit. Voor minder doen we het niet!

Maar welke elf moeten er in de basis beginnen? Die vraag werpen we graag op en we kijken – lekker gemakkelijk, ja – jullie aan voor het antwoord. Jij hebt in je hoofd vast een goede basisformatie waarmee het mogelijk moet zijn opnieuw van Midtjylland te winnen.

Correct? Dan dagen we jullie uit om onze app op te starten. Of te installeren, als je dat nog niet hebt gedaan. Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen de Denen. Daarna sleep je, in de juiste formatie, de poppetjes naar de positie die jij in gedachten hebt en... taaadaaa!

Opstelling klaar? Deel 'm via socials en voeg #tenhagself toe! Wedden dat er andere Ajacieden iets vinden van jouw opstelling en jij van die van hen? Alternatieve ideeën zijn leuk, hoor. Die zetten je aan het nadenken. Wellicht voor een volgende keer. Je weet maar nooit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >