Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de vier rondleidingen in de Johan Cruijff Arena!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met de Johan Cruijff Arena mogen we vier rondleidingen voor kids weggeven!

30 november 2020 - 07:36
Rondleiding 1200
Win jij een rondleiding in het mooiste stadion van Nederland voor jou en je vriendjes? © Pro Shots

De Johan Cruijff Arena is het mooiste stadion van Nederland en misschien ben je er al eens geweest. Maar heb je ook al eens op het kleedkamerstoeltje van Davy Klaassen gezeten? Of in de spelerstunnel gestaan? Of de prijzenkamer van Ajax van dichtbij gezien?

Wij mogen onder onze trouwe leden van de Ajax Kids Club vier supertoffe rondleidingen weggeven. Als je wint, dan mag je vijf vriendjes en twee volwassenen meenemen. Als het - met corona in het achterhoofd - allemaal weer kan, dan gaan voor jullie deuren open die voor anderen gesloten blijven. Natuurlijk krijgt de groep uitleg van iemand die alle vragen kan beantwoorden.

Wil jij kans maken op deze superprijs? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag. Wist je dat je als lid van de Ajax Kids Club sowieso 25% korting krijgt op stadiontours in de JC Arena?

Meedoen aan onderstaande prijsvraag kan tot en met woensdag 2 december, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: In welk jaar werd de Johan Cruijff Arena (toen nog Amsterdam Arena) geopend?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >