Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de twee setjes vrijkaarten voor De Voetbalfabriek!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met De Voetbalfabriek mogen we vrijkaartjes weggeven!

29 november 2020 - 13:39
Voetbalfabriek 1200
Ally de Aap laat Lucky De Voetbalfabriek zien! © Ajax Kids Club

Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en vooral plezier. Het komt allemaal samen.

Er is werkelijk van alles te doen voor jong en oud, dus neem vooral snel een kijkje op de website van De Voetbalfabriek. Het is echt superleuk, want kids (en volwassenen) kunnen los met onwijs veel leuke voetbalspellen.

Wij mogen onder onze trouwe leden van de Ajax Kids Club twee setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag.

Meedoen kan tot en met dinsdag 1 december, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: Noem één van de voetbal-activiteiten die je kunt doen bij de Voetbalfabriek (tip, check hun website!)

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >