Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de vele kinderitems uit de Ajax Fanshop!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met de Ajax Fanshop mogen we supertoffe dingen weggeven!

29 november 2020 - 09:18
Kersttrui 1200
Lucky heeft allemaal leuke dingen uitgezocht in de fanshop! © Ajax Kids Club

We hebben cadeautjes voor alle leeftijden hoor! Zo verloten we vier keer de populaire Ajax kersttrui (in alle kindermaten), dus je maakt kans om in stijl aan het kerstontbijt te verschijnen.

Voor alle leeftijden dus! Van een Ajax-rammelaar voor de allerkleinsten, tot een stoere Ajax-bidon met handtekeningen voor de iets ouderen. En wil je lekker slapen? We geven ook een prachtige dekbedset weg met Dusan Tadic erop. Lucky heeft daaronder geslapen, op het veld in de Johan Cruijff Arena!

De Ajax Fanshop doet mee aan Lucky’s Feestweek en hieronder zie je wat we allemaal mogen weggeven:

Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag. Natuurlijk houden we rekening met leeftijden! Goed om te weten: als lid van de Ajax Kids Club krijg je sowieso 10 procent korting in de fanshop.

Meedoen kan tot en met dinsdag 1 december, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: Wat is de grootste maat die je in de Ajax Fanshop kunt krijgen van de Ajax-kersttrui?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >